home
 
 despre noi
 
 portofoliu
 
 parteneri
 
 contact
 
 
proiectam astazi constructii pentru viitor ...

 

Fondata in 1993, NOVA BUILDING presteaza servicii de proiectare urbanism, arhitectura si structura, precum si urmarirea executiei pentru proiecte de interes public si privat. Serviciile noastre presupun analizarea, proiectarea si coordonarea executiei constructiilor noi, studii structurale si seismice, proiecte de evaluare si modernizare a cladirilor existente. Echipa este alcatuita din 7 Ingineri structuristi licentiati, 4 Specialisti BIM / Proiectanti CAD si 3 Coordonatori de proiect.

 

Personalul nostru este pregatit sa asiste in orice moment beneficiarii prin programele specializate de simulare si proiectare a constructiilor - Autodesk® Revit Structure, AutoCAD, Robot Structural Analysis, SAP2000, ETABS , Tekla Structures Steel Detailing, Arhicad

 

Dintre acestea, Revit Structure ofera posibilitatea de modelare informatica a constructiei, permitandu-ne proiectarea cu acuratete a structurii incluzand toate tipurile de materiale folosite - otel, beton si prefabricate din beton, zidarie, lemn.